Confidential Corporate Office & Labs

Location: Multiple Locations
Client: Confidential
Size: Projects Vary

This lab project was an exercise in departmental realignment culminating in renovations to existing offices, dry labs and fitness center and yoga/Pilate’s studio at the clients facility. The critical driver from the Workplace Strategy was increased collaboration, and client requested enhanced multi-use spaces to achieve this important corporate goal. To maximize the design impact, Ci created a centralized hive of activity through innovative use of creative space.

The “Heart,” a focal point of the lab, provides a large open gathering space that can be used for social functions, informal meetings, relaxed individual work spaces, and large group work sessions. Primary color selections are within Bose corporate guidelines, while bright accents and lighting configurations separate the “Heart” into different zones.

The lab features multiple breakout rooms, project “war rooms,” open pod scrum areas, group cubicle seating, a work lounge with hoteling options, multiple labs, and support spaces.